OM OSS
Idén om Eagle One började med en dröm om egen golfsimulator hemma...


VÅR STORY


Vi som ligger bakom Eagle One Indoor Golf har självklart ett gediget golfintresse. Men ovanpå det kan adderas ett stort intresse för teknik och framför allt sådan tekniken som gör det möjligt att spela golf året runt. Relativt nya till Indoor Golf spenderade vi större delen av hösten och vintern i golfsimulatorer och fashinerades varje gång av känslan av tvättäkta golfupplevelse.


En av de största fördelarna för oss var möjligheten att spela och träna golf oavsett väder och möjligheten att spela 18 hål på under 1 timme var också en fantastisk känsla. Ingen av oss kommer givetvis byta bort en golfrunda utomhus en fin sommardag mot en timme i simulator men att kunna fortsätta spela och förlänga säsongen på hösten och vintern är en fantastisk utveckling.


Tänk om man kunde ha en egen golfsimulator hemma...

Ingen av oss bor speciellt stort och efter att ha spelat på i princip alla golfsimulatoranläggningar i Stockholm insåg vi att det finns utrymme för förbättring. Vi såg framför oss en anläggning tillräckligt stor för professionella sammanhang som golfträning, tävlingar och aktiviteter & event men samtidigt tillräckligt liten för att utstråla hemmakänsla och ett familjärt bemötande.


En anläggning med 7 golfsimulatorer mitt i Sickla Köpkvarter och en PGA-utbildad platschef som har jobbat med det mest inom golf tror vi är ett bra kompliment till de stora anonyma anläggningarna runt om i Stockholm. Bygget är i full gång och vi öppnar dörrarna i början av oktober. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och erhåll vårt öppningserbjudande.

Varmt välkomen till Eagle One Indoor Golf.

OM OSS


VÅR Vision


Vi strävar efter att skapa en golfanläggning av högsta kvalitet med en atmosfär som får alla besökare att känna sig välkomna,  oavsett om du är nybörjare, avancerad tävlingsspelare, ungodom eller senior. Vi kommer göra vårt yttersta för att du ska känna att Eagle One är ditt naturliga golf-hang-out och en mötesplats för likasinnade. Vi kommer skapa aktiviteter och trevliga tillställning som tilltalar alla våra målgrupper och vi ska vara flexibla och anpassningsbara i våra erbjudanden. Eagle One ska vara den mest trivsamma och personliga Indoor Golf-anläggningen i Stockholm.
VÅR Affärsidé


Vår affärsidé går ut på att erbjuda golfsimulator-upplevelser till alla kategorier av golfare till rätt pris så att alla som vill har möjlighet att spela i vår anläggning eller köpa våra tjänster.
Vår Golf-pro


Oskar Lundberg heter jag och jobbar som platschef på nyöppnade Eagle One Indoor Golf. Jag har en lång erfarenhet inom Golf & Resebranschen.


  • Flera specialtränarutbildningar inom PGA
  • Klubbchefsutbildning genom SGF & PGA
  • Sälj -och Marknadshögskolan


Jag har jobbat på flertalet golfklubbar med olika typer av inriktningar och mål. Jag har en god bild om hur en trivsam och välkomnade miljö skapas för alla kategorier av golfspelare, så jag hoppas verkligen att du som medlem eller gäst känner att du är varmt välkommen till oss på Eagle One.