EVENTS & Aktiviteter

Sommaren är över och det börjar kanske bli dags för en kick-off för att sparka igång hösten. Eagle One Indoor Golf erbjuder trevliga och givande aktiviteter för företag som vill kombinera nytta med nöje.


Vi på Eagle One står till ert förfogande och kommer ge allt för att just ert event ska bli lyckat. Vi har mångårig erfarenhet av golfevents och kan varmt rekommendera en kväll hos oss.

Företagspaket

Företagspaket Standard

Med vårt företagspaket Standard som passar

bäst för 12 personer kan du boka delar av anläggningen. Vi hjälper till att anpassa kvällen efter era önskemål. Följande ingår alltid i Eagle Ones Standardpaket.

3 timmar i 4 golfsimulatorer, 3 golfare på varje bana, Eventpersonal, Teknisk genomgång, Uppsättning av aktivitet, Longehäng, Goodiebag

Företagspaket Premium

Med vårt företagspaket Premium kan du abonnera hela anläggningen och sätta ditt företags prägel på eventet. Vi hjälper till att anpassa kvällen efter era önskemål. Följande ingår alltid i Eagle Ones Premiumpaket.


3 timmar i 7 golfsimulatorer, 3 spelare på varje bana, Eventpersonal, Teknisk genomgång, Uppsättning av aktivitet, Longehäng, Goodiebag

Från 450 kr/Person

Från 500 kr/Person

Tillval & Anpassningar

2-4 timmar spel i golfsimulatorer

2-3 spelare per simulator

Introduktion till TrackMan av golfvärd

Flexibelt antal timmar med PGA-utbildad golftränare

Uppdelning baserat på erfarenhetsnivå

Olika typer av tävlingsmoment (Closest to pin, longest drive, 9-hå, etc)

Klubbor att låna eller ta med själv

Dryck och möjlighet att förbeställa mat

Musik & dekoration

Föreläsare

Extra "krydda" på ditt event?

Du kan självklart skräddarsy tävlingsdelen under ditt event precis som du vill. Vi har massor av idéer och förslag på tävlingsmoment som kan göra ditt event ännu mer spännande. Bolla dina idéer med os på Eagle One så hittar vi tillsammans fram till ett event som passar just din personal och företag.


Vi har färdiga tillval och prisbord som du enkelt kan addera, exempelvis: 2 -4 timmar spel i golfsimulator, Presentkort, Golftillbehör -handske, bollar, keps etc,

Boka ditt event hos Eagle One redan IDAG så Slipper Du stressen sen.

Vill du veta mer,

bara att höra av dig!

Boka företagsevent

För att boka företagsevent hos Eagle One behöver ni skicka in en förfrågan via vårt bokningsformulär. Ange antalet deltagare, vilken tid och dag ni vill arrangera ert evenemang samt övriga önskemål som mat & dryck eller andra anpassningsmöjligheter. När vi mottagit er förfrågan tar vi kontakt med er och skräddarsyr en lösning som passar just ert företag.


Har ni frågor eller funderingar så kontakta vår platschef Oskar Lundberg som hjälper dig planera ert företagsevent.

 
 
 
 
 
 
 
unsplash